Usluge

Zlatarne Dar nude širok spektar usluga kako bismo vaš nakit održali u vrhunskom stanju i prilagodili ga vašim željama.

U Zlatarnoj Dar, brinemo se o vašem nakitu kao da je naš vlastiti, pružajući vam visokokvalitetne usluge uz vrhunsku pažnju prema detaljima. Obratite nam se za sve vaše potrebe vezane uz održavanje i prilagodbu nakita! Zlatarne Dar nude širok spektar usluga kako bismo vaš nakit održali u vrhunskom stanju i prilagodili ga vašim željama.

Personalizacija nakita

Želite li da vaš nakit bude jedinstven, nudimo uslugu personalizacije gdje možemo urezati ime, datum ili posebnu poruku na vaš nakit, dodajući mu osobni dodir.

Skraćivanje ili proširivanje prstenja

Ako vam prsten više ne odgovara, u našem servisu možete skratiti ili proširiti prsten kako bi savršeno odgovarao vašem prstu.

Graviranje

Osim personalizacije, nudimo i uslugu graviranja simbola, teksta, inicijala ili posebnih datuma na vaš nakit, dodajući mu jedinstvenu notu.

Čišćenje i poliranje

Važno je redovito održavati nakit kako bi zadržao svoj sjaj. Naša usluga čišćenja i poliranja uklonit će nečistoće i ogrebotine te vratiti vašem nakitu sjaj kao prvog dana.

Popravke nakita

Bilo da je riječ o rodiniranju ili popravku pokidanog lanca, zamjeni izgubljenog kamena ili popravku oštećenja, naš tim je tu da vaš nakit vrati u besprijekorno stanje.

Bušenje ušiju

U našem sigurnom i stručnom okruženju, brinemo se o udobnosti i sigurnosti vaših mališana dok vršimo uslugu bušenja ušiju. Nakon što vaši mališani pokažu hrabrost, dodjeljujemo im posebnu diplomu koja će ih podsjećati na njihovu hrabrost i odlučnost.

• Vremenski period za popravke, skraćivanje ili izradu personaliziranog nakita, obično traje od 7 do 10 radnih dana. Zbog toga vas molimo da na vrijeme izradite narudžbu, osobito ako je u pitanju izrada burmi. To će nam omogućiti da osiguramo da vaša narudžba bude izrađena s pažnjom i kvalitetom koji zaslužujete.